Doc1_page-0001 (1)

Habitat World е международна организация със седалище в Италия, фокусирала дейности за работа в Средиземноморието, Югоизточна Европа, Черноморски регион и Африка /https://habitatworld.net/. Сред основните цели на организацията са подкрепа за устойчиво развитие и интелигентно подпомагане развитието на общности и организации, живеещи, работещи и взаимодействащи с и в рамките на посочените области.

През лятото на 2022г. Habitat World организира 16 дневно обучение в Италия, което ще се провежда в Рим, Пескара, Неапол и Флоренция. Целта на обучението е да подготви младите предприемачи за предизвикателствата на 21 век и да насърчи международния трудов опит и междукултурно сътрудничество. Освен това да осигури положителен имидж на бизнеса (в сектора на зелено-синя икономика) и да развие у участниците ключови умения, необходими за развитие и управление на собствен бизнес или за участие и ангажиране в международни бизнес начинания.

Включването в програмата е чудесна възможност за амбициозни хора, мотивирани да обогатят своите лични и професионални хоризонти, тъй като предлага конкретни насоки и съвети за намиране на стажове, трудова заетост, стартиране на собствен бизнес и създаване на контакти и партньорства с различни компании и предприятия.

Програмата се провежда в 4 периода през лятото, така, че да привлече възможно повече участници в удобно за тях време.

1 период: 20.06.2022г. – 07.07.2022г.

2 период: 11.07.2022 – 28.07.2022г.

3 период: 29.08.2022г. – 15.09.2022г.

4 период: 19.09.2022г. – 06.10.2022г.

Таксата за участие в програмата е 1200 евро на човек (не се покриват международни самолетни билети).

За подробна информация, моля, вижте приложената брошура. https://irp.cdn-website.com/8b915ad7/files/uploaded/Final%20brochure.pdf

Ако имате въпроси и се интересувате да се регистрирате, моля, пишете на г-жа Radwa Sakr на имейл: projects@biennalehabitat.org.