Gardener by Pijamas - Copy

Пролет е! Природата се събужда за нов живот! Липсват ни разходките в парка, но желанието да пазим здравето и живота си и това на нашите любими хора ни кара да останем у дома. Затова нека пренесем природата в домовете си!

Сдружение “АРГИ“ кани всеки един от вас да покани пролетта вкъщи. Да посее семе, да засади цвете, билка, зеленчук, плод, храст или дръвче. У дома. В бутилка, буркан, ваза, саксия или в каквото му хрумне.
Да наблюдава растежа, да снима пролетта у дома и да сподели удивлението си от живота. Тези от вас, които нямат възможност да си купят семена, могат спокойно да използват леща, боб, жито, мокър памук и светлина.

Очакваме с нетърпение снимките от вашите „домашни“ градини, а ние ще споделим посланията ви със света. Можете да изпращате снимките на имейл: office@arci-ngo.org или като коментар към публикацията ни във Фейсбук

Инициативата е част от проект „Право в целта“ и е посветена на Световния Ден на земята, който традиционно се отбелязва на 22 април. Поканата за участие е разпространена в още 11 европейски държави, партньори в проекта – Австрия, Чехия, Унгария, Ирландия, Италия, Холандия, Полша, Португалия, Румъния, Испания и Великобритания.

А във Фейсбук страницата ни ще качим някои от най-добрите снимки с хаштага #градинарПоПижама #GardenerWithPijamas.

Приятно творене!